Frequently Asked Questions

Vraag en antwoord

Frequently Asked Questions

Vraag en antwoord

Wat is de meerwaarde van Batch Manager?

BatchManager is een uitgebreide ERP-oplossing, die alle taal-en regelgeving omvat naast een geïntegreerde formulering en batch management.

Wat doet Batch Manager precies?

Batch Manager maakt het beheer van productie-specificaties eenvoudiger en zorgt voor een transparantie in financiële data en materiaalbeheer. Batch Manager biedt een unieke mogelijkheid tot het integreren van bedrijfsgegevens van fabrikanten, en/of zowel de MES specifieke functies als de financiële en strategische planning te beheren.

Hoe future-proof ben ik met Batch Manager?

Batch Manager is naast sectorspecifiek ook volledig geïntegreerd in de standaard functionaliteiten van Microsoft Dynamics NAV. Als Microsoft Gold-Partner krijg je een uitstekende CfMD oplossing met een gegarandeerde release- en updatecompatibiliteit.

Wanneer heb ik Batch Manager nodig?

Ik wil kunnen focussen op wat echt telt. Ik wil een compleet ERP/CRM pakket dat mij assisteert in de lot-productie en mijn processen controleert.

Wat met de strikte regelgeving?

Batch Manager voldoet aan alle vereisten van de lot-productie industrie. Hierbij biedt Batch Manager ondersteuning voor de naleving van GHS, REACH en andere relevante normen.

Hoe efficiënt is Batch Manager?

Dankzij Batch Manager worden alle gegevens (artikelen en partijen) verzameld in één geïntegreerde database. Dat maakt database updaten een pak sneller.

Hoe flexibel is Batch Manager?

De configuratie verloopt via parametrisering. Hierdoor krijg je veel flexibiliteit binnen voorafingestelde standaarden, zonder update mogelijkheden te verliezen.

Yaveon?

Yaveon heeft ruim 15 jaar ervaring in het bouwen van business software en is een toonaangevend expert voor de sectoren: Chemie, Farmaceutica, Voeding, Cosmetica en Medische Technologie.